1 INREGISTREAZA-TE!

 • Inregistrarea afacerii tale este gratuita
 • Trebuie sa reprezinti o firma inregistrata
 • Completezi datele firmei
 • Ne trimiti cateva documente
 • Semnezi contractul de colaborare

2 LISTEAZA PRODUSELE

 • Nu ai nevoie de cunostinte tehnice
 • Incarca oferta cu produsele tale
 • Poti lista mii de produse

3 EXPEDIAZA PRODUSELE

 • Administrezi comenzile si livrarile usor
 • Te ajutam sa optimizezi vanzarile
 • Ai parte de suportul nostru

4 BANII AJUNG LA TINE

 • Fara costuri ascunse sau abonamente
 • Tranzactiile sunt securizate
 • Platesti comision doar pentru produsele livrate

Marketplace-ul CutiutaPerfectă.md - o opțiune rapidă de creștere a vânzărilor
pentru afacerile mici si nu numai


Marketplace-ul CutiutaPerfectă.md reprezintă o oportunitate rapidă, simplă și eficientă de a comercializa produse pe site-ul www.cutiutaperfecta.md și se adresează atât comercianților online și offline, cât și importatorilor sau producătorilor. Platforma permite furnizorilor să își stabilească singuri condițiile comerciale, taxele de livrare, politica și taxele de retur, dar și prețurile, atât timp cât asigură clienților aceleași standarde de calitate cu care s-au obișnuit la CutiutaPerfectă.md. Lansat la începutul anului 2022, Marketplace-ul CutiutaPerfectă.md a ajuns la 20 de parteneri înregistrați și peste 1 mie de produse listate, iar în ultimul an vânzările au crescut cu peste 500%, ajungând până la 3.000 comenzi lunare plasate pe site doar pentru partenerii din Marketplace.


Marketplace-ul CutiutaPerfectă.md vine în avantajul companiilor la început de drum și Start-up-urilor care pot vinde direct și astfel nu au nevoie de un site propriu. Acestea pot testa gratuit un nou canal de vânzare, iar investiția inițială necesară este mult redusă, accesând în același timp și o bază impresionantă de clienți. Practic, Marketplace-ul CutiutaPerfectă.md este o platformă de comerț electronic care poate fi folosită de orice industrie sau nișă specializată.

Pentru ca marketplace-ul se adreseaza celor care nu au un buget foarte mare si nici cunostinte tehnice, am creat o versiune a API-ului CutiutaPerfectă.md ce este 100% compatibila cu cea a API-ului Marketplace-urilor concurente. Daca ai deja o implementare facuta pentru Marketplace-urile concurente acum este foarte simplu sa folosesti acelasi cod pentru a exporta produsele si a prelua comenzile din marketplace-ul CutiutaPerfectă.md.

În ultimul an CutiutaPerfectă.md a investit peste 100.000 euro în dezvoltarea platformei, care au dus la o dublare a vânzărilor în platformă în ultimele luni. Deasemenea CutiutaPerfectă.md oferă suport dedicat tuturor partenerilor și cere constant feedback în vederea îmbunătățirea funcționalităților oferite.


Beneficiile oferite de către platforma Marketplace CutiutaPerfectă.md, printre care enumeram: integrare rapidă prin xls sau API, SMS notificare clienți, sistem de generare facturi, afișarea unui număr nelimitat de promoții, sunt în totalitate gratuite.

Marketplace-ul implică și partea de promovare pentru parteneri: magazinul online oferă toate canalele de marketing pentru facilitarea promovării produselor punând la dispoziția partenerilor know-how-ul acumulat în experiență de peste 10 ani în online.


Platforma a înregistrat vânzări crescute la gama de accesorii telefoane mobile, mobilă, fashion și cosmetice, bricolaj, hobby și articole sportive, subliniandu-se astfel interesul crescut al clienților față de produsele din afară gamei electro-IT. Cele mai noi categorii adăugate sunt: suplimente alimentare, piese auto, obiecte de artă sau materiale de construcții.

Pentru anul 2023, CutiutaPerfectă.md își propune ca obiectiv să înregistreze încă 1000 de comercianți noi, care să aducă peste 1 milion de produse, iar în acest sens își va concentra toate eforturile pe procese, fluxuri și automatizări suplimentare, ajutându-i pe parteneri să vândă mai mult.


Inscrie-te acum!

 1. Expediaza copia extrasului companiei nu mai vechi de 3 luni!
 2. Expediaza copia buletin solicitant!
 3. Expediaza informatii despre compania ta ca sa putem face o analiza daca esti eligibil sa vinzi pe marketplace-ul CutiutaPerfectă.md

  E-mail corespondenta selleri: sellerrepublicamoldova@gmail.com