CutiutaPerfectă Marketplace este sistemul prin care partenerii CutiutaPerfectă isi afiseaza propriile produse pe cutiutaperfecta.md, alaturi de produsele vandute direct de catre CutiutaPerfectă. Clientii pot comanda simultan atat produse CutiutaPerfectă cat si produse din oferta oricarui partener CutiutaPerfectă.

Toti partenerii care fac parte din sistemul Marketplace au fost atent selectati si sunt permanent evaluati si monitorizati ca tu sa te bucuri de standardele de calitate cu care te-am obisnuit.

 

Fiecare produs de pe cutiutaperfecta.md poarta una dintre aceste etichete:

1.    Produs vandut si livrat de CutiutaPerfectă – produsul este vandut direct de catre compania care detine CutiutaPerfectă, Genius Agro SRL, si este insotit de serviciile dezvoltate de CutiutaPerfectă

2.    Produs vandut si livrat de [Partener] prin curier – produsul este vandut de [Partener], o companie independenta, calificata in sistemul CutiutaPerfectă Marketplace in urma analizarii calitatii serviciilor si produselor pe care le ofera. Cand comanzi un astfel de produs, transmitem comanda ta partenerului si acesta ti-l va livra impreuna cu toate documentele legale. Produsul este livrat de catre partener prin curier rapid sau curier autorizat.

 

Conditiile comerciale, taxele de livrare la domiciliu, politica si taxele de retur, precum si garantiile produselor pot fi diferite pentru fiecare partener; acestea sunt afisate pe pagina dedicata partenerului. De asemenea, acestea nu sunt aceleasi cu cele care insotesc produsele vandute direct de catre CutiutaPerfectă.